BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 11 September 2011

demi aku !!

aku happy sangat-2 dengan dye mse pegy genting , mne aku ad di situ laa dye ada dengan aku . pegy genting same-2 tme reye kea 4 , kau snggup teman aku pegy situ semate-2 kau takot ada orang kcau . tiap aku hang kau mesty hantar aku sampy LRT KLCC thanks sayangg , dari situ laa aku tahu korban kau byak sgat-2 demi aku  just aku jea yg tak tahu . aku sgat-2 mghargai smue tu biy !! kau snggup trun dri banting and blek KL semata-2 besok hari sbto aku nak hang , kau dudk banting tu sekolah tpy knpe kau sanggup  smpy mcm neyh . aku selalu marah-2 kau tapy kau tak penah marah-2 aku kenape ? pape pun aku tetp SAYANG dengan kau sangat-2 tau , jangan tinggalkn aku sendry lagi (: . terima kasih atas korbanan kau demi aku .

KAU JUST MILIK AKU SEORANG !!!

0 ulasan: