BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 13 September 2011

sakit hati !!

aku saket hati sgat2 kau ckap tanak call aku lagi ape salah aku dekt kau sampy mcm neyh , sedangkn mse tu aku happ sangat2 tpy kau da hancurkn happy aku tu kau tahu takk ? kau marah2 tak ada sebb and nak merajuk plak , okey fine aku nak tgok sampy mne kau tak call aku and mesg aku tu smue da kemahuan kau okey fine aku ikot ape kau nak tpy jgan myesal ape yg berubah dgan aku tu semua kesalhan kau tahu takk !! hari neyh memg nasib malang aku dgan kau , aku cte dekt nana psal kau bukan yg jhat pun yg baik kau nak tahu kenape aku cte dgan nana sbb dye rapat dgan kau if aku ada maslh dgan kau boleh dye tolong , FAHAM !! so aku mals nak call kau or mesg kau aku tggu kau call aku , byea !! :(

0 ulasan: