BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 24 October 2011

saket hati dekat kau !!!

hari rabu , 19.10.2011 . kte berjumpe dekat ampang poin !! aku dgan eyla teman kau gy beli buku utk tuisyen , okey sbb aku syg kau sggup aku tggu kau dekt ampang poin sampy pkul 5 lebh , hm da jupe aku happy sgat2 aku peluk kau , aku gedik dgan kau , tmen kau makan depan foodkod , tme kau beli makanan aku nak pjam fon kau jup then tgok mesg kau , tapy kau dah delte mesg inbox tpy send mesg kau tak delte aku tahu kau mals nak buang mesg then kau tahu aku mals nak bce mesg kau yg byak tu sampy seribu lebh . hati aku tergerak nak bce smue mesg tu then aku terjupe mesg yg kau pggil BABY and BIY , wooo !! kau memg HEBAT laa nasryeen , aku tak sngke yg kau ada SCANDEL , bukan tu jea smue mesg dgan girl and ada ILOVEYOU huhu terrrbaikkk !! kau tahu selame neyh aku buat mesg copy dgan kau just kau tak tahu , tme gk laa aku stop mesg copy dgan kau , sorry laa selame sebulan lebh aku couple bru aku nak luarkan smue neyh , hm sorry laa aku berubah tak hormat kau sbb neyh laa , tu semua kesalahan kau laa SIAL !! hm , da blek aku tanye sape dorg tapy kau ckap tu kwan hahaha sorry kau nak bodohkan aku memg susah laa bro !! aku bukan budk kecik yg boleh bodoh dgan pkre kecik mcm neyh , aku tekan kau jujur sampy air mate aku kuar , aku nages depan kau hujan , berdua dgan kau dekat bwah pakbilk , tme tu aku tggu bus nak blek , kau tetp tak jujur da lame2 kau jujur gk yang kau kate ''betol dorg scandel aku'' kau tahu pertapah hancur hati aku dgar perkataan neyh !! selame neyh aku percayekan kau 100% laa , dan kau jujur dari situ kau diam , aku mintak break kau tanak , kau sruh aku bagi kau perluang , okey aku bagi kau perluang tapy aku susah nak sayang and percaye dgan kau mcm dlu , sekali da tipu aku selagi tu aku takkn baik , kau penah kate dekt ex kau yang kau anggp aku "cintak remaje" hahaha kau gk ckap nak "tunang" dgan ex kau , huhu terrrbaiikkk !!!, sorry sampy skunk hati aku blum pulih kau engat aku terima kau just nak game back ouhh tidak sbb aku syg sgat dgan kau tauu , tu laa aku tanak break dgan kau . kte da janji takkn break kan if kau buat lagi sorry aku terpkse tgglkan kau wlaupn kau merayu dekt aku , okey .sampy disini kesah saket hati akuu !! thanks :'( nasryeen amyeen !!

0 ulasan: