BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 18 September 2011

17.09.2011

tme neyh hari yang bhgia sgat2 tau dgan biy !! haha kte overnigt dgan kwan bby mizaa , nana , umi , qiee , rafil, apik, anuar, niena and rmai lagi haha . kte lepak dekat pevillion , dataran , keday mamak , keday shisha , masjid jamid , KLCC , haha lwak laa knn thanks da bge bby tydo dekt kaki biy wlaupn skjup kaki biy sket , pdam muke :p . hang pkul 5 blek 8 pagi huhu best tau mte smue bengkak , thanks bge pkay bju merah biy tuu huhu , suke2 kenangan manis tuu !! hahaha . thanks you all bge i happy <3 . 


ILOVEYOU NASRYEEN AMYEEN <3

Tuesday, 13 September 2011

sakit hati !!

aku saket hati sgat2 kau ckap tanak call aku lagi ape salah aku dekt kau sampy mcm neyh , sedangkn mse tu aku happ sangat2 tpy kau da hancurkn happy aku tu kau tahu takk ? kau marah2 tak ada sebb and nak merajuk plak , okey fine aku nak tgok sampy mne kau tak call aku and mesg aku tu smue da kemahuan kau okey fine aku ikot ape kau nak tpy jgan myesal ape yg berubah dgan aku tu semua kesalhan kau tahu takk !! hari neyh memg nasib malang aku dgan kau , aku cte dekt nana psal kau bukan yg jhat pun yg baik kau nak tahu kenape aku cte dgan nana sbb dye rapat dgan kau if aku ada maslh dgan kau boleh dye tolong , FAHAM !! so aku mals nak call kau or mesg kau aku tggu kau call aku , byea !! :(

Monday, 12 September 2011

untung laa ada kasih sayangg ?

smue kwan2 ckap UNTUNG LAA ADA KASIH SAYANG !!! haha , bby ckap memg beruntung pun sgat2 beruntung dapat biy tau , kasih syg biy penuh berhargai bge bby tauu . biy sayang bby mcm mnee ? bby syg biy mcm family bby tauu , tak tahu kenape . biy nak tahu neyh laa fish tme bby buat blogge utk laki selame neyh bby tanak buat sbb mals tauu , HAHA . kali neyh harap2 biy tak game or tak curang laa if tahu laa mesty bby merana sgat-2 , bby da percye sgat2 dgan biy yg biy tu akn ada bby seorang jea tak ada orang yg kea tiga . !! okey janji tau kte takkn curang , percye antra stu sme lain and kejujuran !! pape pun bby happy sgat2 dapat bf mcm biy harap2 jgan kcwekn bby lagi mcm mne laki laen yg buat bby , and kalau tak suke dengan pergai bby harap di tegur bge nasihat tu smue bby perlukn dari biy , okey sayangg !!.
  ILOVEYOU NASRYEEN AMYEEN <3 <3

Sunday, 11 September 2011

nasryeen amyeen

bby sayangg biy sgat2 tau , HAHA  . wlaupun kte couple 2 mggu bby da syg dgan biy daa buat mse neyh kte tak ada pergduhan just gduh manje-2 jea ,  kte jarang panggil KAU AKU knn ? hm bby tanak ulang peragai bby mcm mne tme couple dgan azroul  harap-2 kte sme tak ego yeaa :) . bby tade rse segan daa dgan  biy , so biy tak pyah nak segan dgan bby lagi tauu . biy kecik bby pun kecik sme knn fish tme bby dpt bf kecik mcm biy tauu .  jgan mrah taau  biyy !! biy jgan gatal dengan girl laen tauu jelous gler laa so jgan buat lagi nnty tangan bby terbang dekt muke biy , HAHA .


SHEILA BEBOT NASRYEEN AMYEEN !!!

demi aku !!

aku happy sangat-2 dengan dye mse pegy genting , mne aku ad di situ laa dye ada dengan aku . pegy genting same-2 tme reye kea 4 , kau snggup teman aku pegy situ semate-2 kau takot ada orang kcau . tiap aku hang kau mesty hantar aku sampy LRT KLCC thanks sayangg , dari situ laa aku tahu korban kau byak sgat-2 demi aku  just aku jea yg tak tahu . aku sgat-2 mghargai smue tu biy !! kau snggup trun dri banting and blek KL semata-2 besok hari sbto aku nak hang , kau dudk banting tu sekolah tpy knpe kau sanggup  smpy mcm neyh . aku selalu marah-2 kau tapy kau tak penah marah-2 aku kenape ? pape pun aku tetp SAYANG dengan kau sangat-2 tau , jangan tinggalkn aku sendry lagi (: . terima kasih atas korbanan kau demi aku .

KAU JUST MILIK AKU SEORANG !!!

nasyreen : neyh bf i yg paling i syg , dye baik sgat-2 , suke buat i happy , snggup buat ape demi i asal i bhgia . 28/08/2011 fish tme kte couple jupe dekt shisha , HEHE ,  segan dengan dye tme tu dye tme i pegy shopping then tme tu jga i  ada hati dengan dye tau , HUHU jgan jelous . hm mse nak kea PAVILLION dye belikn i BUNGA ROS tau tande couple i dgan dye , romentik knn ? suke sgat-2 . sayang gler dengan dye sangat-2 aduhh yaii , harap-2 jgan laa putuskn hubungan kami . sheila harap you all boleh doakn terbaik buat kami berdue aminn :) .

ILOVEYOU BIY :) .