BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 7 October 2011

sebulan kite couple , haha !!

amin , 27.09.2011 kite dah sebulan kan biy :) , happy sgat2 harap hubugan kite kekal tau jgan curang plak memg kne sepak laa dengan bby , HAHA . kite takkn breakkn ? mcm mne klcc tu berdri di stu laa nasyreen dengan sheila kekal , tggu klcc tu runtuh bru kte break , HAHA . tu janji bby dekt biy tau . wlaupn kte selalu gduh kte tak penah ckap perkataan BREAK !! bby bangge sbb biy dah sayang , cinte , setia dengan bby thanks nasyreen amyeen :) , if laa kite di jodohkan bby takkn tolak laa kebaikkan biy selalu di hati bby , kite akn bersame wlaupn susah , sedih , happy , same tau . jgan nak rahsia2 pape lagi kite dah tahu peragai same2 so if malu2 bby sepak biy , HAHA ,  mcm mne keadaan biy kaye miskin or pape laa tetp buah hati saya , huhu . 

I FUCK BREAK !!!

kite tetap bersame sayangg <3 , nasryeen amyeen love sheila bebot :) 

0 ulasan: