BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 24 October 2011

saket hati dekat kau !!!

hari rabu , 19.10.2011 . kte berjumpe dekat ampang poin !! aku dgan eyla teman kau gy beli buku utk tuisyen , okey sbb aku syg kau sggup aku tggu kau dekt ampang poin sampy pkul 5 lebh , hm da jupe aku happy sgat2 aku peluk kau , aku gedik dgan kau , tmen kau makan depan foodkod , tme kau beli makanan aku nak pjam fon kau jup then tgok mesg kau , tapy kau dah delte mesg inbox tpy send mesg kau tak delte aku tahu kau mals nak buang mesg then kau tahu aku mals nak bce mesg kau yg byak tu sampy seribu lebh . hati aku tergerak nak bce smue mesg tu then aku terjupe mesg yg kau pggil BABY and BIY , wooo !! kau memg HEBAT laa nasryeen , aku tak sngke yg kau ada SCANDEL , bukan tu jea smue mesg dgan girl and ada ILOVEYOU huhu terrrbaikkk !! kau tahu selame neyh aku buat mesg copy dgan kau just kau tak tahu , tme gk laa aku stop mesg copy dgan kau , sorry laa selame sebulan lebh aku couple bru aku nak luarkan smue neyh , hm sorry laa aku berubah tak hormat kau sbb neyh laa , tu semua kesalahan kau laa SIAL !! hm , da blek aku tanye sape dorg tapy kau ckap tu kwan hahaha sorry kau nak bodohkan aku memg susah laa bro !! aku bukan budk kecik yg boleh bodoh dgan pkre kecik mcm neyh , aku tekan kau jujur sampy air mate aku kuar , aku nages depan kau hujan , berdua dgan kau dekat bwah pakbilk , tme tu aku tggu bus nak blek , kau tetp tak jujur da lame2 kau jujur gk yang kau kate ''betol dorg scandel aku'' kau tahu pertapah hancur hati aku dgar perkataan neyh !! selame neyh aku percayekan kau 100% laa , dan kau jujur dari situ kau diam , aku mintak break kau tanak , kau sruh aku bagi kau perluang , okey aku bagi kau perluang tapy aku susah nak sayang and percaye dgan kau mcm dlu , sekali da tipu aku selagi tu aku takkn baik , kau penah kate dekt ex kau yang kau anggp aku "cintak remaje" hahaha kau gk ckap nak "tunang" dgan ex kau , huhu terrrbaiikkk !!!, sorry sampy skunk hati aku blum pulih kau engat aku terima kau just nak game back ouhh tidak sbb aku syg sgat dgan kau tauu , tu laa aku tanak break dgan kau . kte da janji takkn break kan if kau buat lagi sorry aku terpkse tgglkan kau wlaupn kau merayu dekt aku , okey .sampy disini kesah saket hati akuu !! thanks :'( nasryeen amyeen !!

Friday, 7 October 2011

sebulan kite couple , haha !!

amin , 27.09.2011 kite dah sebulan kan biy :) , happy sgat2 harap hubugan kite kekal tau jgan curang plak memg kne sepak laa dengan bby , HAHA . kite takkn breakkn ? mcm mne klcc tu berdri di stu laa nasyreen dengan sheila kekal , tggu klcc tu runtuh bru kte break , HAHA . tu janji bby dekt biy tau . wlaupn kte selalu gduh kte tak penah ckap perkataan BREAK !! bby bangge sbb biy dah sayang , cinte , setia dengan bby thanks nasyreen amyeen :) , if laa kite di jodohkan bby takkn tolak laa kebaikkan biy selalu di hati bby , kite akn bersame wlaupn susah , sedih , happy , same tau . jgan nak rahsia2 pape lagi kite dah tahu peragai same2 so if malu2 bby sepak biy , HAHA ,  mcm mne keadaan biy kaye miskin or pape laa tetp buah hati saya , huhu . 

I FUCK BREAK !!!

kite tetap bersame sayangg <3 , nasryeen amyeen love sheila bebot :) 

Sunday, 18 September 2011

17.09.2011

tme neyh hari yang bhgia sgat2 tau dgan biy !! haha kte overnigt dgan kwan bby mizaa , nana , umi , qiee , rafil, apik, anuar, niena and rmai lagi haha . kte lepak dekat pevillion , dataran , keday mamak , keday shisha , masjid jamid , KLCC , haha lwak laa knn thanks da bge bby tydo dekt kaki biy wlaupn skjup kaki biy sket , pdam muke :p . hang pkul 5 blek 8 pagi huhu best tau mte smue bengkak , thanks bge pkay bju merah biy tuu huhu , suke2 kenangan manis tuu !! hahaha . thanks you all bge i happy <3 . 


ILOVEYOU NASRYEEN AMYEEN <3

Tuesday, 13 September 2011

sakit hati !!

aku saket hati sgat2 kau ckap tanak call aku lagi ape salah aku dekt kau sampy mcm neyh , sedangkn mse tu aku happ sangat2 tpy kau da hancurkn happy aku tu kau tahu takk ? kau marah2 tak ada sebb and nak merajuk plak , okey fine aku nak tgok sampy mne kau tak call aku and mesg aku tu smue da kemahuan kau okey fine aku ikot ape kau nak tpy jgan myesal ape yg berubah dgan aku tu semua kesalhan kau tahu takk !! hari neyh memg nasib malang aku dgan kau , aku cte dekt nana psal kau bukan yg jhat pun yg baik kau nak tahu kenape aku cte dgan nana sbb dye rapat dgan kau if aku ada maslh dgan kau boleh dye tolong , FAHAM !! so aku mals nak call kau or mesg kau aku tggu kau call aku , byea !! :(

Monday, 12 September 2011

untung laa ada kasih sayangg ?

smue kwan2 ckap UNTUNG LAA ADA KASIH SAYANG !!! haha , bby ckap memg beruntung pun sgat2 beruntung dapat biy tau , kasih syg biy penuh berhargai bge bby tauu . biy sayang bby mcm mnee ? bby syg biy mcm family bby tauu , tak tahu kenape . biy nak tahu neyh laa fish tme bby buat blogge utk laki selame neyh bby tanak buat sbb mals tauu , HAHA . kali neyh harap2 biy tak game or tak curang laa if tahu laa mesty bby merana sgat-2 , bby da percye sgat2 dgan biy yg biy tu akn ada bby seorang jea tak ada orang yg kea tiga . !! okey janji tau kte takkn curang , percye antra stu sme lain and kejujuran !! pape pun bby happy sgat2 dapat bf mcm biy harap2 jgan kcwekn bby lagi mcm mne laki laen yg buat bby , and kalau tak suke dengan pergai bby harap di tegur bge nasihat tu smue bby perlukn dari biy , okey sayangg !!.
  ILOVEYOU NASRYEEN AMYEEN <3 <3

Sunday, 11 September 2011

nasryeen amyeen

bby sayangg biy sgat2 tau , HAHA  . wlaupun kte couple 2 mggu bby da syg dgan biy daa buat mse neyh kte tak ada pergduhan just gduh manje-2 jea ,  kte jarang panggil KAU AKU knn ? hm bby tanak ulang peragai bby mcm mne tme couple dgan azroul  harap-2 kte sme tak ego yeaa :) . bby tade rse segan daa dgan  biy , so biy tak pyah nak segan dgan bby lagi tauu . biy kecik bby pun kecik sme knn fish tme bby dpt bf kecik mcm biy tauu .  jgan mrah taau  biyy !! biy jgan gatal dengan girl laen tauu jelous gler laa so jgan buat lagi nnty tangan bby terbang dekt muke biy , HAHA .


SHEILA BEBOT NASRYEEN AMYEEN !!!

demi aku !!

aku happy sangat-2 dengan dye mse pegy genting , mne aku ad di situ laa dye ada dengan aku . pegy genting same-2 tme reye kea 4 , kau snggup teman aku pegy situ semate-2 kau takot ada orang kcau . tiap aku hang kau mesty hantar aku sampy LRT KLCC thanks sayangg , dari situ laa aku tahu korban kau byak sgat-2 demi aku  just aku jea yg tak tahu . aku sgat-2 mghargai smue tu biy !! kau snggup trun dri banting and blek KL semata-2 besok hari sbto aku nak hang , kau dudk banting tu sekolah tpy knpe kau sanggup  smpy mcm neyh . aku selalu marah-2 kau tapy kau tak penah marah-2 aku kenape ? pape pun aku tetp SAYANG dengan kau sangat-2 tau , jangan tinggalkn aku sendry lagi (: . terima kasih atas korbanan kau demi aku .

KAU JUST MILIK AKU SEORANG !!!